Lite om mig som bloggar

Vem är jag och vad handlar den här bloggen om?

Hejsan! Jag ville skapa den här bloggen på grund av min kärlek till hundar och naturen! Det har varit min observation att många människor inte går ut i naturen så mycket som de borde, och jag vill ändra det här på min blogg. Jag vill visa dig att det är kul att gå på promenad och påminna människor varför naturen är vackrare än vi tycker om att tro. Naturen tycks vara en förfluten tid, särskilt eftersom tekniken har tagit över våra hjärnor och vår tid. Jag växte upp där tekniken verkligen tog större fokus i vår kultur. Jag var alltid intresserad av videospel och när mobiler blev smartare – blev jag fascinerad av socialmedia. Men jag får känslan av att många människor glömmer fördelarna med att gå ut i naturen. Jag har alltid dragits till en utomhusmiljö, eftersom det finns så mycket att se och göra! För att säga det tvärt, är jag en tjej som älskar naturen och vill att du ska se fördelarna med att gå ut lika mycket som jag!

Varför bör du gå ut?

Lite om mig som bloggar

Det finns mycket du kan göra inne i ditt hem, men det finns lika mycket du kan göra ute, särskilt om du har en hund! Att ha en hund innebär att du måste gå ut på avsatta tider på grund av hundens naturliga samspel med naturen. Min hund har förstärkt mina skäl för att gå ut på långa promenader. Att gå på promenader med hunden, betyder att du kan utforska allt som naturen har att erbjuda. Parker är helt gratis och du kan utforska natur och din omgivning, och om du har en hund, finns det olika parker som både du och din hund kan njuta av lika mycket. Det har bevisats att människor som går ut ofta är i friskare tillstånd av sinne och kropp på grund av fördelarna med att gå ut. Om du går ut på en promenad kan du andas fräsch luft som kan ge dig energi. Vi kopplar ofta ihop naturen med sport. Även om detta är sant, är sportspel bara en av de många saker du kan göra ute. Vyn som naturen ger är något du måste uppleva! På den här bloggen diskuterar jag de många saker du kan göra ute och jag delar med några av mina favorittips!